Adopteer Koelkast


Hoe meer koelkasten, hoe meer gered voedsel en hoe meer armoedebestrijding.

En jouw bedrijf kan hier een actief aandeel in hebben!
Wat kost het

             Jouw bedrijf adopteert een koelkast vanaf €1000,- (inclusief btw en sticker / poster in lijst met bedrijfslogo) voor de periode van 1 jaar.

  

  

 

Wat krijgt je bedrijf ervoor terug

             Een bestaande gepimpte koelkast "in functie". We overleggen samen welke locatie het beste bij je bedrijf past. We plaatsen vervolgens jouw bedrijfslogo in een fotolijst op de koelkastombouw.
             Een nieuwe koelkast, niet gepimpt, nog niet "in functie", maar wel op de wachtlijst van Vers & Vrij. Je kunt de koelkastombouw laten verven in de kleuren van je huisstijl en / of laten voorzien van je bedrijfslogo (je bedrijfslogo komt in een fotolijst). Let op de kast komt dus NIET bij jou in je bedrijf!
             Héél véél dankbaarheid! Het adopteren van een koelkast zorgt niet alleen voor gered voedsel, maar het betekent óók ontzettend veel voor de hulpbehoevenden in de buurt!

          
PS: onze kasten worden gepimpt door de cliënten van Middin (mensen met een beperking) vandaar dat de logo's NIET op de kasten worden geschilderd, maar in een (grote) fotolijst worden getoond.

 
 
 
 
 
 
1 jaar €1000,- (per koelkast; incl.btw) Gewone gift
5 jaar €5000,- (€1000,- per koelkast /per jaar; incl. btw) Dit is een periodieke gift en volledig aftrekbaar met een Overeenkomst Periodiekegift