Aanmelden

Vers & Vrij kan niet bestaan zonder restaurants. Hieronder vallen ook cateringbedrijven, bedrijfsrestaurants, verzorgingstehuizen etc. Vaak hebben deze instanties en bedrijven veel voedsel over, dat aan het einde van de dag wordt weggegooid, omdat zij dit de volgende dag niet meer nodig hebben. Zonde! 

 

Vers & Vrij gaat graag samenwerkingen aan met verschillende (tot nu toe) Haagse restaurants om (dagelijks) deze 'restjes' op te halen. De restaurants ontvangen speciale Vers & Vrij bakjes, waar zij het overgebleven voedsel in kunnen bewaren. Er worden ook verschillende stickers geleverd, om de bakjes te stickeren volgens het HACCP regelement. Ook kunnen hier allergenen op aangegeven worden. 

 

Ben jij werkzaam bij een restaurant in Den Haag en heb je (dagelijks) veel voedselverspilling, terwijl het voedsel nog vers is? Draag je steentje bij om honger en voedselverspilling te verminderen door je onder aan deze pagina aan te melden bij Vers & Vrij! 

De Vers & Vrij koelkastjes plaatsen wij in de buurt van locaties die zich hier voor aanmelden. Dit kunnen bijvoorbeeld verschillende instanties, organisaties, buurthuizen, gemeenten, kerkenraden of moskeeën zijn. Particulieren zijn uitgesloten van het plaatsen van een koelkastje. 

 

De locaties zijn verantwoordelijk voor het vullen en controleren van de koelkastjes. Zij ontvangen (dagelijks) voedselbakjes die zij kunnen plaatsen in het koelkastje. Zij controleren of deze bakjes nog juist zijn gesealed en wanneer er na een dag nog bakjes in de koelkast staan, controleren zij de houdbaarheidsdatum en indien nodig, verwijderen zij de bakjes uit de koelkast. 

 

Ben jij van mening dat er in jouw buurt behoefte is aan een Vers & Vrij koelkast en heb je een locatie waarbij de koelkast geplaatst kan worden? Meld je locatie dan onder aan deze pagina aan!

Wij zijn op dit moment op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om als bestuurdlid aan te treden!Kijk hier voor meer info.

Geinteresseerd om u aan te melden als restaurant, locatie of vrijwilliger? Vul het aanmeldformulier in en wij nemen z.s.m contact met u op voor meer informatie!