Pers


Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar (03-01-2020), verscheen Vers & Vrij alweer in de media.


Dit keer in het Straatnieuws. Weer geschreven en gefotogrageerd door Celine Timmerman.


Lees het volledige artikel via onderstaande knop.


Donatie en werkbezoek

(tekst: Celine Timmerman, Journalisitiek & Organisatie)


Onlangs kreeg Vers & Vrij een gulle doonatie van het DCI uit Rotterdam. Naast deze financiele bijdrage kwamen ze ook langs voor een werkbezoek. Van dit werkbezoek werd een prachtig verslag geschreven dat in het (kerken)blad Tussenbeide werd geplaatst eind 2019.


Journalistiek en Nieuwe Media


Voor de Universiteit Leiden heeft Lianne Deunhouwer, student, een prachtig artikel geschreven over Vers & Vrij. Wij merken dat dit onderwerp ook leeft onder studenten en dat wij hiermee een nog grotere doelgroep kunnen helpen met dit initiatief.


Het artikel kunt u hieronder lezen.

Den Haag FM


In Den Haag is Vers & Vrij niet onopgemerkt gebleven. Den Haag FM pikte het initiatief op en heeft een radio interview afgenomen met Arna van der Sloot. Lees het korte artikel via onderstaande knop of beluister het fragment hier.

Brandpunt+


Wat als een restaurant eten overhoudt dat net niet genoeg is voor een portie voor de volgende dag. Weggooien? Nee, Vers&Vrij haalt het op en zet het in een openbare koelkast.


In het kader van duurzaamheid heeft Brandpunt+ initiatiefneemster Arna van der Sloot geinterviewd en het koelkastproject in beeld gebracht.


Bekijk het resultaat hier.