Bestelformulier

Plaats nu jouw bestelling!


De Bottel, het nieuwe rozenbottelbroodbier van Vers & Vrij en Pieke Drinks mag niet ontbreken in jouw assortiment. Een lekker verfrissend biertje, met een kleurrijk karakter. En duurzaam geproduceerd, met toevoeging van oude broodresten. Dat maakt De Bottel dubbel zo lekker!


Op zoek naar een compleet borrelpakket? Bestel dan nu ook de nieuwe Knabbelkontjes: heerlijke zoutjes, vol van smaak, met een licht vleugje tijm (verpakt per 100 gr).

Zowel De Bottel als onze Knabbelkontjes zijn in beperkte oplage beschikbaar. Wees er snel bij, want op is op!

De Bottel

Rozenbottelbroodbier


Prijs p.s.: €1,75 (incl. BTW)*

Verpakking: 24 stuks
Categorie: Broodbier

Herkomst: Den Haag, Nederland

Brouwerij: Eiber Bier

Alcoholpercentage: 5,70 %

Inhoud: 33CL

Ingrediënten: water, gerstemout, brood, hop, rozenbottelcoulis en gist


* Prijs is inclusief BTW en gratis verzending. De Bottel wordt geleverd per 24 stuks.

Knabbelkontjes

Huisgemaakte zoutjes met tijm


Prijs p.s.: €1,25 (incl. BTW)*

Verpakking: 10 stuks
Herkomst: Den Haag, Nederland

Inhoud per stuk: 100 gram


Ingrediënten: bloem [fijn volkoren brood (gluten, soja), boerenbruin (gluten, soja), wit brood (gluten, melk (incl. lactose), soja), maisbrood (gluten, melk (incl. lactose), soja)], water, olijfolie, tijm, zeezout, zwarte peper, sesamzaad


* Prijs is inclsuief BTW en exclusief verzendkosten. Knabbelkontjes worden geleverd in een verpakking van 10 stuks à 100 gram. Maximale afname is één doos van 10 stuks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
 
 
 

De levering van jouw bestelling


Voor het uitleveren van bestellingen, hanteren we twee vaste leveringsdagen: woensdag en vrijdag. Houd alstublieft rekening met het feit dat wij voor de levering samenwerken met een bijzondere doelgroep, waardoor de levering van jouw bestelling soms anders loopt dan gepland. Wij streven er altijd naar om jouw bestelling binnen 5-7 werkdagen te leveren.

Vragen over jouw bestelling?


Wil je meer weten over onze producten, jouw bestelling of de levering van je bestelling? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. 


Stichting Vers & Vrij

info@versenvrij.nl

Brandtstraat 92

2572 CH Den Haag